Αδέσμευτοι Πολίτες Λαυρεωτικής

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρίσης».

- Δάντης: Θεία Κωμωδία -

Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2013 13:07

Αντικειμενική Ενημέρωση ή Προπαγάνδα;

Την Τρίτη 16-7-2013 αναρτήθηκε στο διαδίκτυο ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης Ελεύθερες Πόλεις του κ. Σ. Ιατρού.

Την επόμενη ημέρα υπήρξε απάντηση από τους Αδέσμευτους Πολίτες Λαυρεωτικής η οποία επίσης αναρτήθηκε σε πολλές ιστοσελίδες.

Η φυσιολογική θέση των δύο αναρτήσεων θα ήταν η μία δίπλα στην άλλη (συνεχώς) έτσι ώστε ο αναγνώστης να έχει τη ευκαιρία να   ενημερωθεί και από τις δύο πλευρές.

Πραγματικά όλες οι ιστοσελίδες εφήρμοσαν τη σωστή (από άποψη δεοντολογίας) τακτική, εκτός από μία, το: www.forkeratea.com.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα πρόβαλε για πολλές ημέρες (στα προτεινόμενα) την ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης Ελεύθερες Πόλεις ενώ την απάντηση των Αδέσμευτων Πολιτών Λαυρεωτικής έπρεπε ο αναγνώστης να ξέρει ότι υπάρχει για να την βρει.

Θεωρώντας ότι το παραπάνω (ελπίζουμε περιστασιακό) γεγονός δεν τιμά τον γνωστό διαχειριστή της ιστοσελίδας, Αντώνη Μυλωνά (ο οποίος τόσα πολλά προσέφερε στον αγώνα των 128 ημερών), προσπαθήσαμε να μάθουμε τα αίτια της συγκεκριμένης συμπεριφοράς σε πρόσφατη συνάντηση που είχαμε μαζί του.

Στη συνάντηση αυτή ο κ. Μυλωνάς μας απάντησε ότι το www.forkeratea.com, το έχει μεταβιβάσει στο Σύλλογο Χρυσή Τομή και συγκεκριμένα στον πρόεδρο της Σταμάτη Παπαθανασίου και έτσι η συζήτηση σταμάτησε εκεί.

Την Πέμπτη 1-8-2013 κλιμάκιο της Χρυσής Τομής με επικεφαλή τον πρόεδρό της κ. Σταμάτη Παπαθανασίου επισκέφθηκε το μέλος μας Γεώργιο Συρίγο και τον διαβεβαίωσε ότι το www.forkeratea.comσυνεχίζει να το διαχειρίζεται ο κ. Α. Μυλωνάς.

Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε τηλεφωνικά και ο ίδιος ο κ. Α. Μυλωνάς ισχυριζόμενος ότι έδωσε λάθος πληροφορία με στόχο να «απαλλαγεί!!!» από τα μέλη των Αδέσμευτων Πολιτών Λαυρεωτικής ( όπως ισχυρίστηκε).

Θεωρώντας την δεύτερη απάντηση του κ. Μυλωνά σαν τελική (τα συμπεράσματα από τα παραπάνω γεγονότα τα αφήνουμε στους αναγνώστες) θα θέλαμε να παρακαλέσουμε δημοσίως τον φίλο και συναγωνιστή Αντώνη να είναι περισσότερο προσεκτικός στο μέλλον σε θέματα δεοντολογίας και κυρίως όσον αφορά θέματα που άπτονται της πληροφόρησης του Λαού της Λαυρεωτικής στο φλέγον ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Αδέσμευτοι Πολίτες Λαυρεωτικής

Διαβάστηκε 3094 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2013 14:06

Τα Τελευταία Άρθρα

Facebook Image

Είσοδος Συντάκτη